Teri Lat Lag Jagi Song – Sapna Chaudhary dance video

Teri Lat Lag Jagi Song – Sapna Chaudhary dance video

Teri Lat Lag Jagi Song – Sapna Chaudhary

गीत: – तेरी लेट लग जा गी
कलाकार: – रिक्की राज, सपना चौधरी
गायक: – सोनू, रुचिका जांगिड
गीत: – नानू चोटी वाला
संगीत निर्देशक: – टीआर
वीडियो निदेशक: – वी सिंगरोहा फिल्म प्रोडक्शन
संगीत लेबल और कॉपीराइट: – सोनोटेक कैसेट

Karke ghani anghaai geer kaaya naa kare
Haa Karke ghani anghai geer kaaya naa kre
Bairan pallu karke ghana tu sataave naa kare
Bairan pallu karke ghana tu sataave naa kare

Teri Lat Lag Jagi Song – Sapna Chaudhary

 

करके घनी अन्घाई गीरकाया ना करे
करके घनी अन्घाई गीर काया ना करे
बैरण पल्लु करके घना तू सताया ना करे
बैरण पल्लु करके घना तू सताया ना करे

कदे हो जागा उलहाना रोज आया ना करे
हो जागा उलहाना रोज आया ना करे
तेरी लत जायेगी तडफाया ना करे
तेरी लत जायेगी तडफाया ना करे

भाभी तू पटोला कती बम का र गोला स
तेरे री हुश्न का सारे गाम में यु रोला स
तु बनके घनी सुधी री दिखाया ना करे
तु बनके घनी सुधी री दिखाया ना करे
बैरण पल्लु करके घना तू सताया ना करे
बैरण पल्लु करके घना तू सताया ना करे

मान जा ओ देवर ना त हो जागी बदनामी
अकेली न बोलया कर ना बोलया सबके सामी
देके झोली गेहर मे बुलाया ना करे
हाय देके झोली गेहर मे बुलाया ना करे
तेरी लत जायेगी तडफाया ना करे
हां तेरी लत जायेगी तडफाया ना करे

तेरी नज़ारा की लागे भाभी मेरे चोट री
करवाले काला धागा कदे लाग जा टोक री
हां भरके तू नाट जा बकाया ना करे
हां भरके तू नाट जा बकाया ना करे
बैरण पल्लु करके घना तू सताया ना करे
बैरण पल्लु करके घना तू सताया ना करे

ढके ढकाय ढोल ओ देवर ढके ढकाय रह लेन दे
घर की भीत न भाभी घर म ही ढल लेन दे
नानू चोटी वाले तु सताया ना करे
अंकुश बंसल तेरी सुरवाया ना करे
तेरी लत जायेगी तडफाया ना करे
तेरी लत जायेगी तडफाया ना करे

Teri Lat Lag Jagi

करके घनी अन्घाई गीरकाया ना करे
करके घनी अन्घाई गीर काया ना करे
बैरण पल्लु करके घना तू सताया ना करे
बैरण पल्लु करके घना तू सताया ना करे

Teri Lat Lag Jagi Song – Sapna Chaudhary

Dhake dhakaaye dhol o devar dhake dhakaaye reh len de
Ghar ki bheet n bhabi ghar me hi dhah len de
Nanu choti wale tu sataaya naa kre
Ankush bansal teri survaaya naa kre
Teri latt lag jaayegi tadpaaya naa kre
Teri latt lag jaayegi tadpaaya naa kre

Title:- Teri Lat Lag Ja Gi
Artist:- Rikky Raaj, Sapna Chaudhary
Singers:- Sonu, Ruchika Jangid
Lyricst:- Nanu Choti Wala
Music Director:- TR
Video Director:- V singroha Film Production
Music Label:- Sonotek Cassettes

Teri Lat Lag Jagi Song – Sapna Chaudhary