nakhra sonipat ka – haryanvi dj song

nakhra sonipat ka

कलाकार: अमनराज गिल, राहुल के डी एन, अमनराज गिल, राहुल के डीडी
फीचर्ड कलाकार: सोनिका सिंह
जारी किया गया: 2018

Nakhra Sonipat ka,
Panipat ki angdai
Chhori pataka Rohtak ki tu,
Dadri te aayi

नखरा सोनीपत का,
पानीपत की अंगडाई
छोरी पटाका रोहतक की तू,
दादरी ते आयी

Nakhra Sonipat ka,
Panipat ki angdai
Chori pataka Rohtak ki tu,
Dadri te aayi

नखरा सोनीपत का,
पानीपत की अंगडाई
छोरी पटाका रोहतक की तू,
दादरी ते आयी

Hansi ke tu kare isaare
Narvane ki tyari
Naye naye fashion gudgame ke
Bahdurgarh ki pyari

हांसी के तू करे इशारे,
नरवाने की तैयारी
नये नए फैशन गुडगामे के,
बहादुरग की प्यारी

Delhi ki hawa lagri se tere
Kaanna ke me baali
Jagadhari ka rang s tera
Jutti Jind aali…

दिल्ली की तेरी… लगरी स तेरी
कान्ना के मा बाली
जगाधरी का रंग से तेरा
जुत्ती जींद आली

साड़ी भिवानी जी ते मारी
साड़ी भिवानी जी ते मारी
दे रया देश गवाही

छोरी पटाका रोहतक की तू,
दादरी ते आयी

Saari Bhiwani jee te maare
Saari Bhiwani jee te maare
De ryaa desh gawahi

Chhori pataka rohtak ki tu,
Dadri te aayi

नखरा सोनीपत का,
पानीपत की अंगडाई
छोरी पटाका रोहतक की तू,
दादरी ते आयी

अमनराज गिल्ल !!!

Nakhra sonipat ka,
Panipat ki angdai
Chhori pataka rohtak ki tu,
Dadri te aayi

Amanraj Gill!!!

Chhore birane
Kare deewane
Jab te hui hai se vasan tu
Tor nasheela
Gaat atheela
Zeherili koi nagin tu

छोरे बिराने
करे दीवाने
जब त हुई है सवासन तू
तोर नशीला
गात गठीला
ज़हरीली कोई नागिन तू

nakhra sonipat ka – haryanvi dj song 2018 – sonika singh

nakhra sonipat ka – new haryanvi song

लगी धोरे रखन तू
जान काडले पापन तू
डाके मारे सरेआम
छोरी नहीं डाकण तू

राम के तू सोच बनायीं
त हुशन पे करि समायी
उप्परली दुनिया न छोड़ के
क्यों बोली धरती पे आयी

कमर या तेरी देख सुराही
आख्या में तेरी गाढ़ी श्याही
पैर धरे जित धरती प
व कदम र बन जे मौत की राही

कित तक बंदा बच ले तेर त
बचना लगे मुश्किल है
जे आँख कटीली त बच गया
फेर होंठ के नीचे भी तिल है

गोहाने का शूरमा तिरछा
टोरा असंध का तेरा
अम्बाले की बात करे तू
छोड़ हिसार का डेरा

जयपुर का तने लिया बराड़ा
जी काढ़ दे मेरा
सारे हरयाणा में छोरी
जिकरा चाले तेरा

सोनू के तु संग में
अरे इस सोनू के तु संग में
गाम पांची ब्याही

छोरी पताका रोहतक की तू,
दादरी ते आयी

नखरा सोनीपत का,
पानीपत की अंगड़ाई

nakhra sonipat ka

Randhir Deswal

Hi, I am Randhir Singh a Solo Travel Blogger form Rohtak Haryana. I am a writer of Lyrics and Quotes.

You may also like...

Leave a Reply