Jatram Home

Google Adsense is disapproved | Reasons and solutions

Friends, today our subject is Google Adsense is disapproved. After two days of applying, we get such a message. we send requests to Google Adsense after making the blog, but it gets disapproved.

Google Adsense is disapproved

Google Adsense is disapproved

Why does this happen that in spite of repeated attempts, we will not have access to our account? Today we will give you information about this topic in very easy words. Which would be very easy for you to understand.

Let’s start:-

So first we will know about the website made on Word Press and after that blog will talk on the blog spot. why Google Adsense is disapproved

first of all, we need to take care of some essential things in our blog or website, which is the following.

  1. Our site is on the blog spot or on Word Press
  2. Is our word press site more than one and a half months old
  3. Whether or not we have a custom domain on our website
  4. Is the hosting company on our site right?
  5. How many posts are on our site
  6. The content of how many words are written in these
  7. Have we created pages about our site, privacy policy contact etc
  8. Have we written our post SEO friendly?
  9. Are all our posts consistent with Google policy
  10. We have not copied our content from any other site.

Dear friends, this is the main reason for the disapproval of Google Adsense. Now you can go to your site to see how many of these reasons have caused you to get this message your Google Adsense is disapproved

Now let’s come to know the reason for our problem. Now talk about the solution of time. Just like the doctor first diagnoses the disease and then starts treatment, we will also be treated like this.

 

we are reading Google Adsense is disapproved

 

1. Our site is on the blog spot or on Word Press
answer; yes

2. Is our word press site more than one and a half months old

answer: yes

3. Whether or not we have a custom domain on our website
answer: you need to buy a .com domain

4. Is the hosting company on our site right?
answer; you need a good popular and cheap host company.

5. How many posts are on our site
answer: you need to write more than 25 posts on your site.

6. The content of how many words are written in these
answer: the content of your post should be maximum than 700 words.

7. Have we created pages about our site, privacy policy contact etc
answer: it is very important. you should create these pages.

8. Have we written our post SEO friendly?
answer: your need is Yoast plugin for SEO friendly articles.

9. Are all our posts consistent with Google policy
answer: you can read google content policy here click the link.

10. We have not copied our content from any other site.
answer: it answers you should ask yourself.

we have read Google Adsense is disapproved 

If you liked this information, please tell us in the comments and friends, if you have any problem after reading it then ask me with a comment or mail, you will be helped very soon.

You are always happy and healthy.

All the best

Your well-wisher Chaudhary Randhir Singh jat

Randhir Deswal

Hi, I am Randhir Singh a Solo Travel Blogger form Rohtak Haryana. I am a writer of Lyrics and Quotes.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *